About Me

My photo
Rawang, Selangor, Malaysia
I'll take one shot for my pain, one drag for my sorrow. Get messed up today and I'll be okay tomorrow. My past is my past, it made me who I am, I have no regrets, wouldn't change a thing. I just don't live there anymore. Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.

Followers

Sunday, 24 February 2013

SEKSI VS CUTE


Si seksi : Hey kenapa you all pakai kain labuh sangat? You all ni meyempitkan fesyen tau. Tak faham I.

Si cute : Sebab ni perintah agama ISLAM kak yang slim lagi cute. Inilah fesyen kami. We all bangga dengan pkaian ni tau kak.

Si seksi : Eh you all tak panas ke? You all kan tahu dunia makin hari makin panas. Rimas I tengok. Kadang kadang kesian dengan you all ni terpaksa pakai sedangkan ISLAM tak memaksa okay.

Si cute : It's okay kak. Panas dunia ni merupakan satu ibadah kerana kami bersabar. Mudah mudahan di syurga nanti kami 'sejuk'. Kadang kala yang wajib itu adakalanya bersifat memaksa kerana kami nak syurga.

Si seksi : You all tak malu ke? Pakaian you all tu ketinggalan zaman tau. Tengok macam I ni. Fesyen terkini okay. Semua orang suka I. I jadi rebutan tau.

Si cute : Sebenarnya pakaian kami ni menuju era moden. Semakin maju era ini semakin tertutup pakaian menutupi tubuh kami. Sedangkan pakaian akak yang cute tu semakin terbuka semakin mundur kerana orang zaman jahiliyyah dahulu 'kekurangan' kain. Jadi semakin terbuka pakaian akak. Semakin mundur lah akak kerana binatang sendiri tidak berpakaian.

Si seksi : Eh you all I minta diri dulu (sentap). I ada metting okay. See you next time. Bye (jalan tergelek gelek).

Si cute : Semoga akak jumpa jawapannya nanti. Jangan lupa nanti join geng kami.

p/s : Lepas ni jom tutup aurat dengan sempurna. Jangan fikir pakai selendang biasa tu dah tertutup aurat walaupun berbaju tshirt dengan seluar ketat. Kena pandai beza antara TUTUP dengan BALUT. Peace no war ! Peringatan buat kawan kawan dan diri sendiri juga.

No comments:

Post a Comment