About Me

My photo
Rawang, Selangor, Malaysia
I'll take one shot for my pain, one drag for my sorrow. Get messed up today and I'll be okay tomorrow. My past is my past, it made me who I am, I have no regrets, wouldn't change a thing. I just don't live there anymore. Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.

Followers

Monday, 2 January 2012

MISS YOU



Heyy !
Lama tak tegur, chat, text, skype and hangout dengan awak :')
Tadi nampak awak and suddenly I'm miss you a lot.
Tapi masa tu awak dengan kawan-kawan awak and SOMEBODY ELSE :')

Macam mana kita know each other ea?

11st June 2011
Our FIRST met

*Funny sangat bila diingatkan balik. Masa tu saya tak cakap sangat dengan awak. Kita just bercakap bertanyakan tempat tinggal*

Awak : Stay mana ?
Saya : Selangor.
Awak : Selangor dekat mana?
Saya : Rawang. Awak?
Awak : _______.

Lepas tu awak add FB saya and awak tegur saya dekat chat.
Kita selalu chat :)
Saya cuba mengenali siapa diri awak.
Dalam masa yang sama, kita mula TEXT.
Awak selalu nasihat saya.
Makin lama saya mula JATUH HATI dekat awak.
Awak BAIK.
Saya mula JATUH HATI dekat awak masa awak kata awak nak pergi CERAMAH ISRAQ MIKRAJ :)
Jarang saya jumpa LELAKI yang nak pergi CERAMAH macam tu.
Sebab tu saya TERTARIK dengan awak.

24th June 2011
Tarikh ni kita dah mula TEXT
Hari JUMAAT kelas KENEGARAAN.
Dalam kelas tu awak duduk depan sekali.
Sebelah awak tak de orang duduk.
Sepanjang kelas tu kita TEXT.
Segan bila awak betul-betul ad dekat depan saya :)
Awak sangat COMEL.

Lepas tu, kita makin rapat and selalu hangout together.
Balik bersama-sama.
Rapat sangat.
Like brother and sister.
But, now we seem so far apart.
Jauh sangat-sangat.
I'm SORRY my dear friend.
And I want you to know that I'm MISS you a lot :'(


:termenung:termenung:termenung:termenung:termenung

No comments:

Post a Comment